Random videók és készítőik

Alapból nem vagyok egy nagy youtube-függő, de gyakran én sem tudom megállni, hogy ne töltsek el félóráknak tűnő fél napokat kedvenc YouTuberjeim videói előtt. Íme néhány példa:

1. Hank & John Green és a Vlogbrothers(Brotherhood 2.0).Őket már több posztban megemlítettem, úgyhogy nem szándékozom még egyszer leírni, mit is tevékenykednek. Ha nem vagytok profi angolosok, akkor is szeretettel ajánlom videóikat, hiszen a kezdet kezdetén még nagyon lassan beszéltek. Tematika nincs, a legnagyobb hülyeségtől a legkomolyabb témáig szinte mindent feldolgoznak.

Hasonlítsátok össze magatok:

A legelső Brotherhood 2.0 videó(Hank):

54 vicc! Négy percben (Hank):

Hitler és Szex! (John):

Nem ezzel szeretném népszerűsíteni őket, de azért idekívánkozik, hogy a Vlogbrothers egyik szerkesztője/alapítója/tagja John Green, a Csillagainkban a hiba, a Paper Towns(hamarosan film!), az Alaska nyomában, stb… bestseller írója.

2. Ryan Higa, alias nigahiga.

Könnyű szórakozásra vágysz? Megtaláltad! Csak ne este nézd, ha kollégiumban vagy. Egyesek tanulni szeretnének… “Teehee!”

Hogyan Énekelj Úgy, Ahogy A Kedvenc Előadóid:

3. Jon Cozart, alias Paint:

A Disney videói a legnézettebbek, nem hiába.

After Ever After 1,2

Harry Potter 99 másodpercben:

4. Benny and Rafi Fine, alias TheFineBros

A legtöbben már biztos hallottatok róla, de mindenképp itt a helyük. Amit általában nézek tőlük, az a React Series, amelybe beletartozik a Kids React, a Teens React, az Elders React és a YouTubers React. Ezekben a videókban gyerekek, tinik, idősek és YouTuberek reagálnak hülyeségekre, híres videókra, filmekre, komolyabb témákra, jelenlegi és múltbéli történésekre, stb…

5. Cut Video

Róluk semmit nem tudok mondani, mert még nem ástam bele magam annyira. Az első videójukhoz pár napja volt szerencsém, de nagyon mefogott, úgyhogy mindenképp itt a helye.

A Madarak és a Méhek (Hogyan születnek a babák):

6. Martina és Simon Stawski, alias Eat Your Kimchi

Minden, ami a koreai ételekkel, ruhákkal, cuccokkal, trendekkel, k-poppal és egyéb koreai bármikkel kapcsolatban érdekel. Meg akarod tudni, milyen külföldiként Koreában élni és még annál is többet? Itt a helyed!

Honlap: http://www.eatyourkimchi.com/

További jó böngészést! 🙂

x Dorka

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s